2008 - 23 april 2013  Copyright © PARKETVLOEREN WALTER


Welkom. Nieuws. Vloeren. Contact. Onderhoud.

designed by deBuijsjes byjsjesebdesign@deBuijsjes. nl

K.v.K. Nr 14098033

BTWnr: 1562.01.963.B01


Wilt u meer info?

+31(0)6 4132 3077

SHOWROOM

Venloseweg 227

6041 BW ROERMOND

Bezoek op afspraak

0475 - 480511

routebeschrijving

Onderhoud


Het schuren, aanhelen en afwerken van bestaande vloeren


Het is niet aan te raden uw vloer eigenhandig met een handschuurmachine af te schuren en opnieuw te lakken. Daarvoor is het beter gebruik te maken van professionele apparatuur.


Is uw vloer aan groot onderhoud toe?

Dan maken wij uw vloer weer als nieuw. Als u na een verbouwing een nieuw vloerdeel aan uw bestaande parket wilt laten maken is dat geen probleem.


Neem daarvoor contact met ons op.

Onderhoud en onderhoudsmiddelen parket


Parket is een gemakkelijke en hygiënische vloerbedekking. Om slijtage te voorkomen moet u ervoor zorgen dat het beschermlaagje intact blijft. Af en toe stofzuigen of met een stofwisser afnemen voldoet voor het normale onderhoud.


Heeft u een gelakte vloer? Dan raden wij u aan om, bij gemiddeld gebruik, eens per drie maanden uw parket te behandelen met een onderhoudsmiddel. Wij hebben diverse onderhoudsmiddelen in ons assortiment.Een wasvloer kunt u het beste 1 à 2 maal per jaar van een nieuw waslaagje voorzien. Gewone vlekken kunt u meestal verwijderen met een goed uitgewrongen, vochtige doek.


Ook een olievloer kunt u net als een wasvloer 1 à 2 maal per jaar (afhankelijk van het gebruik) van een nieuwe olielaag voorzien. Gewone vlekken zijn met de onderhoudszeep heel gemakkelijk te reinigen.


Onderhoud Laminaat vloeren


U kunt de laminaat vloeren gewoon afnemen met een licht vochtige doek. Hardnekkig vlekken verwijdert u met aceton. Om het laminaat te onderhouden kunt u een onderhoudsset gebruiken. Dit product, opgelost in water, kunt u aanbrengen met een doek. Onze speciale onderhoudsset bestaat uit de onderhoudsvloeistof, en een speciale wismop.